• Icelandic
  • Catalan
  • Espa?ol
  • Ingles
  • Russian

Qui som?

WWW.barcelonaiceland.com va néixer amb el cor dividit entre Islàndia i Catalunya. Més de deu anys d'experiència ens avalen dins el món de la restauració dirigint celebracions de particulars, d'empreses i de casaments. També cal destacar l'experiència de dos anys a Islàndia on vam assolir un càrrec d'alta responsabilitat dins la segona cadena d'hotels més important del país. La passió pel sol i la calor, ben difícil de trobar a Islàndia, ens va inspirar a parlar de Barcelona a tot el nostre entorn social islandès. Fruit de la nostra experiència en els sectors del turisme i la restauració, arriba www.barcelonaiceland.com, un portal en què treballem per apropar les dues capitals. Reykjavik i Barcelona són dues ciutats que presenten moltes similituds, i que cada dia estan més connectades entre si. www.barcelonaiceland.com és la primera companyia que ofereix serveis turístics i celebracions que vinculen ambdues ciutats.


Missió: Acostar Barcelona als ciutadans Islandesos que ja la coneguin, i presentar-la a tots els qui desitgin descobrir-la, a través de la nostra pàgina web. Si disfruteu viatjant i voleu conèixer llocs únics, encantadors, tenir un contacte directe amb l'art i la cultura, el bon clima, el millor club de futbol del món... aquesta és la vostra web. www.barcelonaiceland.com crearà i us oferirà una nova manera de disfrutar de Barcelona que us arribarà al cor.
Treballem amb la millor qualitat, amb preus assequibles per a tots els pressupostos, i amb la garantia de la nostra experiència professional de més de deu anys en el sector.


Visio: Com www.barcelonaiceland.com porta a terme la seva missió mantenint sempre la millor qualitat. La satisfacció dels clients és el nostre objectiu principal.

Valors: L'honestedat, la professionalitat dels nostres treballadors i col·laboradors, la qualitat, el respecte, la innovació, la felicitat, el control, la discreció, el tracte proper, el bon servei i l'efectivitat.